ПрАТ "Очаківське ХПП"

Код за ЄДРПОУ: 04270593
Телефон: (05154) 3-09-89
e-mail: ochakov.hpp@gmail.com
Юридична адреса: 57500, Миколаївська обл., м. Очаків, вул. Гетьманська, 2
 

Річний звіт за 2015 рік

V. Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Васьков Олексiй Вiталiйович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 113922, 18.04.1996, Центральним РВММУУМВД України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1977
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 19
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Очакiвська комунальна служба благоустрою, начальник.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 19.07.2015, 1 рiк
9) опис Директор - одноосібний виконавчий орган, без довiреностi представляє iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi дiї в межах компетенцiї визначеної статутом товариства. Обов'язок директора полягає у здiйсненнi керiвництва поточною дiяльнiстю Товариства, що передбачає вiдповiдальнiсть за реалiзацiю цiлей, стратегiї та полiтики Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначенi Статутом та посадовою iнструкцiєю. Директор має право без довіреності діяти від імені акціонерного товариства, в тому числі представляти його інтереси, вчиняти правочини від імені товариства, видавати накази та давати розпорядження, обов'язкові для виконання всіма працівниками Товариства. До повноважень та обов'язків директора відноситься, зокрема: здійснення керівництва господарською діяльністю Товариства; виконання покладених на Правління рішення Загальних зборів, планування діяльності Товариства; пропозиції з розподілу і використання прибутку, визначення розмірів фондів, які створюються Товариством відповідно до чинного законодавства України, розміру і форми виплати дивідендів, винесення їх на розгляд Наглядової ради та Загальних зборів акціонерів; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів, якщо сума угоди не перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; прийняття рішення про розпорядження рухомим та нерухомим майном Товариства, грошовими коштами, отримання кредитів та обов'язково отримує попередню згоду Наглядової ради на укладання таких угод, якщо сума угоди перевищує ліміт встановлений Наглядовою радою; розроблення поточних фінансових звітів; інше. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Винагорода за звітний період - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності. Зміни у персональному складі посадових осіб: рішенням Наглядової ради від 18.07.2015р. подовжено повноваження на 1 рік. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Голова Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Лидiна Алла Климентiївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 211985, 05.09.1996, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй областi
4) рік народження** 1960
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 39
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Арiсто", директор
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2014, 3 роки
9) опис Повноваження Голови Наглядової ради полягає у здiйсненнi керiвництва дiяльнiстю виконавчого органу Товариства. До повноважень та обов'язків Голови Наглядової ради відноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Обов`язки виконує колегiально у складi Наглядової ради, вiдповiдно до статуту Товариства. Посадова особа обіймає посаду: ТОВ "Трансагро" (місцезнаходження: вул. Дунаєва, 39, кв. 76, Миколаїв, Миколаївська область, 54017), директор. Як Голова Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді Голови Наглядової ради. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Грушина Людмила Федосiївна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 740579, 14.09.1999, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1941
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 48
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** Пенсiонер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2014, 3 роки
9) опис Як член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язків члена Наглядової ради відноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена Наглядової ради. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Член Наглядової ради
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ситников Олександр Олександрович
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕР, 129284, 28.01.2004, Очакiвським МРВ УМВС України в Миколаївськiй обл.
4) рік народження** 1987
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 10
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ПрАТ "Очакiвське хлiбоприймальне пiдприємство", головний iнженер.
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 25.04.2014, 3 роки
9) опис ЯЯк член Наглядової ради має повноваження та виконує обов`язки колегiально у складi Наглядової ради, яка, вiдповiдно до статуту Товариства, здiйснює контроль за дiяльнiстю виконавчого органу та захист прав акцiонерiв Товариства. До повноважень та обов'язків члена Наглядової ради відноситься: вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу будя-якi документи та iнформацiю, що стосуються дiяльностi АТ та його виконавчого органу, а також дочiрнiх пiдприємств, фiлiй та представництв; - вимагати та одержувати для ознайомлення вiд виконавчого органу протоколи загальних зборiв АТ та документи, що до них додаються; - викликати голову виконавчого органу для доповiдей та давати оцiнку його дiяльностi; - вимагати вiд виконавчого органу АТ щоквартального надання iнформацiї про стан фiнансово-господарської дiяльностi АТ i т.iн.. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Посадова особа не працює та не займає посад на будь-яких iнших пiдприємствах. Як член Наглядової ради, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді члена Наглядової ради. Винагорода за звітний період за основним місцем роботи у Товаристві - заробiтня платня, згiдно зi штатним розкладом. Винагорода у натуральнiй формi - вiдсутня. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


1) посада Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Сирота Інна Борисівна
3) паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи ЕО, 950379, 20.07.2001, Ленінським РВ ММУУМВС України в Миколаївській області
4) рік народження** 1976
5) освіта** Вища
6) стаж роботи (років)** 17
7) найменування підприємства та попередня посада, яку займав** ТОВ "Трансагро": бухгалтер, головний бухгалтер
8) дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 24.04.2015, 5 рокiв
9) опис Повноваження Ревiзора полягають у здiйсненнi контролю фiнансово-господарської дiяльнiсть виконавчого органу Товариства. Обов`язки виконує одноосібно, вiдповiдно до Статуту Товариства. До повноважень та обов'язкiв Ревізора вiдноситься: - черговi та позачерговi перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi АТ та його пiдроздiлiв i складає акти за їх пiдсумками. Черговi перевiрки проводяться без спецiального рiшення органiв управлiння АТ за пiдсумками фiнансово-господарської дiяльностi за рiк для подання висновкiв з рiчного звiту i балансу загальним зборам. Позачерговi перевiрки проводяться за рiшенням загальних зборiв, за дорученням Наглядової ради, з власної iнiцiативи або за вимогою акцiонерiв, якi володiють в сукупностi бiльше 10% акцiй; -службовi розслiдування за фактами порушення встановленого порядку дiяльностi апарату АТ i зловживань посадових осiб органiв управлiння АТ. Обгрунтування змін: зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбуваються у разі необхідності за рішенням Загальних зборів. Зміни у персональному складі посадових осіб Товариства відбулися на підставі рішення Загальних зборів акціонерів від 24.04.2015р. Посадова особа обіймає посаду: ТОВ "Трансагро" (місцезнаходження: вул. Дунаєва, 39, кв. 76, Миколаїв, Миколаївська область, 54017), головний бухгалтер. Як Ревізор, посадова особа не отримує винагороди від діяльності на посаді Ревізора. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини посадова особа емiтента не має.


___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних. У разі ненадання згоди посадової особи на розкриття паспортних даних про це зазначається у описі.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)* або код за ЄДРПОУ юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні прості на пред'явника привілейовані іменні привілейовані на пред'явника
1 2 3 4 5 6 7 8 9
ДиректорВаськов Олексiй ВiталiйовичЕО, 113922, 18.04.1996, Центральним РВММУУМВД України в Миколаївськiй обл.000000
Голова Наглядової радиЛидiна Алла КлиментiївнаЕО, 211985, 05.09.1996, Ленiнським РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй областi116001567.449791261160015000
Член Наглядової радиСитников Олександр ОлександровичЕР, 129284, 28.01.2004, Очакiвським МРВ УМВС України в Миколаївськiй обл.000000
Член Наглядової радиГрушина Людмила ФедосiївнаЕО, 740579, 14.09.1999, Центральним РВ ММУ УМВС України в Миколаївськiй областi000000
РевiзорСирота Iнна БорисiвнаЕО, 950379, 20.07.2001, Ленiнським РВ ММУУМВС України в Миколаївськiй областi000000
Усього 1160015 67.44979126 1160015 0 0 0

___________

* Зазначаються у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.